Karrier

Csatlakozz hozzánk!

Műszaki értékesítő, élező munkatársat keresünk

Cégünk, a Szerker 2006 Kft. magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Munkatársainkkal 20 éve közösen építjük, fejlesztjük cégünket, amely az összetartó, céltudatos és professzionális csapatmunkának köszönhetően kimagasló sikereket ért el az elmúlt években. Fontosak számunkra a munkatársaink, hiszen sikereinket és fejlődésünket elsősorban munkatársainknak köszönhetjük.

Nálunk nem csak egy összetartó, remek csapat tagja lehetsz, hanem mindent megteszünk annak érdekében, hogy csapatunkban jól érezd magad és szakmailag fejlődhess.

Miért érdemes a SZERKER csapathoz csatlakozni?

  • Biztos, stabil munkahelyet nyújtunk, ahol törekszünk az egyensúlyra, hiszen tudjuk, hogy az élet nem csupán a munkáról szól.
  • Többet nyújtunk egy egyszerű állásnál, igyekszünk a lehető legjobb munkahelyi környezetet biztosítani. Segítjük munkatársainkat abban, hogy a karrierjüket tervezni és menedzselni tudják.
  • Nálunk megtalálhatod mindazt, amit eddig esetleg hiányoltál, meghallgatjuk munkatársaink innovatív ötleteit, amely mind a munkavégzőnek, mind a Szerker hasznára válhat. Kollégáiknak biztosítjuk a házon belüli előrelépési lehetőségeket.

Bízunk benne, hogy mihamarabb üdvözölhetünk a SZERKER csapatában és közös sikereket érhetünk el Veled!

Örömmel veszünk minden megkeresést, így ha nincs is olyan állásajánlat, amely megfelel tapasztalataidnak, küld el szakmai önéletrajzodat és motivációs leveledet az elérhetőségünkre, hogy felvehessük veled a kapcsolatot

Várunk a csapatunkba! Érjünk el közös sikereket!