rólunk

Cégünk, a vácrátóti székhelyű Szerker 2006 Kft. 2006-ban alakult. 

Elődjével, a Szerker Bt-vel együtt közel 15 éve már, hogy kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk a méltán világhírűvé vált olaszországi Freud cég, magas minőségű, professzionális faipari szerszámainak. 

Igen nagy megtiszteltetés volt számunkra, amikor a Freud bejelentette, hogy cégünk hivatalosan feljogosított viszonteladójává vált. 

Ez a biztosítéka annak, hogy vásárlóink garancia, eredetiség és szervízháttér szempontjából is a garantált Freud minőséget kapják meg. 

Az általunk forgalmazott Freud szerszámokat nem kell különösképpen bemutatni a magyarországi faiparosoknak, hiszen főképp körfűrészek tekintetében több éve hazánkban is szolgálatban álló szerszámok már számos vállalkozó termelőüzemében bizonyítottak.

Eddig elért sikereinknek titka nem más, mint partnereink igényeinek gyors kiszolgálása, szakszerű probléma megoldás minden helyzetben, sokéves szakmai tapasztalaton alapuló átfogó szaktanácsadás, és a kiválóan működő szervíz háttér és viszonteladói hálózat kiépítése.

Folyamatosan fejlődő szolgáltatásaink körébe tartozik az akár egyedi igényeknek megfelelő szerszámok elkészíttetése, magas szintű szaktanácsadás a megfelelő szerszám kiválasztásában és a költséghatékony felhasználás elérésében.

Forgalmazott termékeinkre jellemző a kiváló ár-érték arány, és a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználása. Beszállítóink, mind az alapanyagot, mind a gyártási folyamatot állandó minőségellenőrzésnek vetik alá, ezzel garantálva a rendszeres, magas minőséget.

Terveink, a jövőre nézve változatlanok. Próbáljuk a sokéves munkával megszerzett tudásunkat felhasználni arra, hogy megtartsuk a faipari szerszámok értékesítésében elért vezető pozíciónkat, valamint tovább folytatjuk a jelenlegi nehéz gazdasági helyzet ellenére is fejlődő viszonteladói hálózatunk építését, és nem utolsó sorban azon dolgozunk, hogy partnereink a hosszú évek alatt megszokott minőségi termékeket és kiszolgálást változatlanul megkapják.vácr