Pályázat

 • A kedvezményezett neve: SZERKER 2006. SZERSZÁMGYÁRTÓ ÉS KERESKEDŐ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG
 • A projekt címe: A MODERN ÜZLETI ÉS TERMELÉSI KIHÍVÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁST SEGÍTŐ FEJLESZTÉSEK A SZERKER 2006. KFt-nél
 • A projekt azonosítószáma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00589
 • A szerződött támogatás összege: 8 925 217 Ft
 • A támogatás mértéke: 70 %
 • A projekt befejezési dátuma:  2021.10.21.
 • A projekt tartalmának bemutatása: 
  Projektünkben a fejlesztés több területet fed le. a kapacitás bővítése mindenképpen indokolt volt. Ennek megfelelően a következő eszközöket szereztük be: 1 db UWS 320 univerzális élező gépet tartozékaival, 1 db NTS 250 köszörű élezőgépet tartozékaival, 1 db UWS3 Fúró élező gépet tartozékaival, 1 db MTY8-70 körfűrészlap élező gépet tartozékaival, valamint 1 db HMS 1000 gyalukés élező gépet tartozékaival. Tekintettel eszközeink áramfogyasztására és az ezáltal keletkező magas energia költségre, egy 39,12 kWh teljesítményű napelemes rendszert telepítettünk. Vállalatunk növekedése miatt már elavult informatikai rendszerünk. A projekt keretében teljesen új rendszert építünk ki, mely magában foglalja a szervert, a működését biztosító szoftvereket, a hálózati eszközöket és új gépeket. Vállalkozásunk jelenleg a Nagy Machinátor termelésirányítási rendszert használja, azonban a növekedést indokolta egy újabb licenc beszerzését. 
  A fejlesztés következtében gyártási kapacitásunk  várhatóan  10%-kal nő, ami 5% árbevétel növekedést eredményez. A napelemes rendszernek köszönhetően elektromosenergia költségünk jelentősen csökken.
  A fejlesztés hatására kollégáink korszerű eszközökkel végezhetik tevékenységüket. Technológiánk modernizálódott. Az informatikai fejlesztésnek köszönhetően csökken a helyhez kötöttség. Az elérhető eredmények biztosítják munkavállalóink munkabiztonságát. A fejlesztés által az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálása naprakész, innovatív technológiák alkalmazásával biztosítottá vált. A beruházásnak köszönhetően a vállalkozás javítani tudja piaci pozícióját, valamint a versenyképességét és újabb vevőket tud kiszolgálni.